• 2310 999305
  • romaleap@auth.gr

Προς: Όλους τους διδάσκοντες του Μεταπτυχιακού - ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ

Αξιότιμοι κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια της συμμετοχής σας στο ΠΜΣ ‘’Κλινική και Χειρουργική Ανατομία (Εφαρμοσμένη Ανατομία) ως διδάσκοντες, έχετε τη δυνατότητα να αναλάβετε την επίβλεψη μεταπτυχιακών διπλωματικών εργασιών των φοιτητών του Δ΄ εξαμήνου σπουδών.

Το όριο φοιτητών που μπορεί να αναλάβει προς επίβλεψη κάθε μέλος ΔΕΠ ανά ακαδημαϊκό έτος ορίζεται ως εξής ανάλογα της βαθμίδας του:

  • Καθηγητής/Αναπληρωτής: 4 φοιτητές
  • Επίκουρος: 3 φοιτητές
  • Λέκτορας: 2 φοιτητές

Η προθεσμία για την ολοκλήρωση εκπόνησης της διπλωματικής κάθε φοιτητή είναι 3 εξάμηνα (το Δ΄ εξάμηνο + 1 έτος).

Πέρα από τον επιβλέποντα, ορίζονται ακόμα 2 μέλη στη συμβουλευτική επιτροπή, η οποία παρακολουθεί την πορεία της εργασίας και τέλος μετά την προφορική υποστήριξη καταθέτει τη βαθμολογία του φοιτητή.

Για τον καθορισμό της συμβουλευτικής επιτροπής και του θέματος της εργασίας, ο φοιτητής μετά από συνεννόηση με τον επιβλέποντα, καταθέτει το συνημμένο έντυπο στη γραμματεία και εγκρίνεται από συνέλευση της Συντονιστικής Επιτροπής.

Επίσης συνημμένα μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες συγγραφής διπλωματικών και το έντυπο κατάθεσης της τελικής βαθμολογίας.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να είστε δεκτικοί προς τους φοιτητές που επικοινωνούν μαζί σας σχετικά με την επίβλεψη εργασιών, καθώς η εκπόνηση της διπλωματικής είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

 

Εκ μέρους της ΣΕ του ΠΜΣ.

 

Έντυπο ορισμού επιβλέποντα για ΠΜΣ (πατήστε εδώ) 

Οδηγός συγγραφής διπλωματικών εργασιών για ΠΜΣ (πατήστε εδώ)